Din familjejurist i Varbergs kommun och Marks kommun

Oavsett var du befinner dig i livet, om du lever ensam eller tillsammans med någon, om du är ung eller gammal, är det viktigt att känna till hur familjejuridiken påverkar just dig. Ett samhälle med alltmer komplexa livssituationer ställer ett ökat krav på en pro-aktiv familjejuridik, där fokus ligger på att undvika framtida konflikter.

 

Det spelar ingen roll om du funderar över vad som ska ske med dina tillgångar när du går bort eller om du oroar dig över vad som ska ske om du blir sjuk – handlingar som rör liv och död är alldeles för viktiga för att inte göras av en familjerättsspecialist.

 

Hos Familjejuristerna är vi experter på familjejuridik. Detta innebär att vi samtliga har examen från juristprogramet och att vi därefter specialiserat oss på just familjejuridik, allt för att kunna erbjuda våra kunder en professionell och kompetent tjänst där kundens behov står i centrum. Vårt mål är du ska möta framtiden med tillförsikt och lugn.

 

Vi är verksamma i Västsverige, med kontor i Marks kommun och Varbergs kommun. Har vi inte ett kontor nära dig försöker vi erbjuda kostnadsfria hembesök för pensionärer och rörelsehindrade i hela Västsverige. Du har dessutom alltid möjlighet att få hjälp på distans antingen via telefon eller Teams.

 

Välkommen att kontakta Familjejuristerna! Vi finns här för dig – oavsett var du befinner dig i livet. Och du, vi erbjuder alltid en inledande kostnadsfri behovsanalys!